! This version of Internet Explorer is not supported anymore !

We recommend to visit our website with another browser (Microsoft Edge, Chrome, Firefox, ...)

Støt Earth Hour

Fremtidens hjem er smart og her skal være nemt at spare på energien hele året. Det er filosofien bag smart home systemet Niko Home Control, hvor en husstand kan spare penge på el- og varmeregningen.

Spar energi med Niko Home Control

Niko Home Control er et fremtidssikret smart home system til automatisering af boligens installationer, som stikkontakter, afbrydermateriel, lyd, varme- og ventilationssystem i et intelligent samspil. Systemet er intuitivt og fleksibelt i hverdagen og giver husstanden mulighed for at styre energiforbruget samtidig med, at komfort og tryghed i boligen øges.

Energibesparelser er en del af DNA’et i Niko, som løbende udvikler nye funktioner i systemet, så det bliver nemmere at spare på energien. Når man kan følge sit forbrug, ændrer familien adfærd, fordi der går sport i at blive endnu bedre til at bruge energi med omtanke.

2-leder og 3-leder kabling til lysdæmpere

Tag fuld kontrol med dit energiforbrug

Med Niko Home Control får beboerne et smart system, som de kan styre både belysning, varme, ventilation og elforbrug med – enten via den intuitive Niko Digital black eller via en app på deres smartphone. Systemet har for eksempel en sluk alt-funktion, som eksempelvis kan være nyttig under Earth Hour.

Her slukkes alle forbundne enheder i med et tryk. Resultatet er apparater og lys, der ikke behøver at være tændt, er slukket, opvarmning og ventilation er skruet ned, og tilstedeværelse simulation rutine er startet.

Husk, at den grønneste energi er den du ikke bruger!
Gør som Niko, støt Earth Hour ved at slukke lyset på lørdag d. 26. marts kl. 20.30-21.30.