Niko Nieuwsoverzicht

image
01/04/2019

Niko wordt 100 jaar en zet blijvend in op innovatie en investering in eigen productie

Het familiebedrijf Niko uit Sint-Niklaas, Belgisch marktleider in de productie van elektrisch installatiemateriaal en huisautomatisering, boekte in 2018 een omzet van meer dan 175 miljoen euro. Het bedrijf, dat op 1 april zijn honderdste verjaardag viert, kijkt vol vertrouwen naar de toekomst, gedreven door een bedrijfsstrategie die sterk inzet op innovatie, marktexpansie en investering in eigen productie.

image
14/03/2019

Eigen Huis - Utrecht

Op Eigen Huis ontdek je wat Niko allemaal voor jou in petto heeft in 2019. Zo maakt Niko huisautomatisering nu voor iedereen toegankelijk, of je nu aan het verbouwen bent of niet en welk budget je ook hebt. Eigen Huis - Utrecht (NL) - 15 t.e.m. 17 maart

image
01/03/2019

Niko lanceert plafonddetectoren met baanbrekend montagesysteem

Binnenkort lanceert Niko een innovatieve reeks detectoren die dankzij een uniek montagesysteem moeiteloos kunnen worden geïnstalleerd. De Belgische marktleider in schakelmateriaal, stopcontacten en huisautomatisering lanceert deze gloednieuwe productlijn in mei. Met behulp van de bijbehorende gebruiksvriendelijke app kunnen de detectoren efficiënt worden opgestart en onderhouden. Het vernieuwende design werd reeds bekroond met twee A'Design Awards en een iF Design Award.

image
13/02/2019

Niko op Batibouw 2019

Bezoek ons in Hal 9, stand 205

image
08/02/2019

Integratie van design en kwaliteit: Niko x Modular

Modular Lighting Instruments en Niko bundelen de krachten. De samenwerking tussen de twee, beiden Friends of Hue partners, maakt het voortaan mogelijk slimme verlichting van Modular te bedienen met draadloze schakelaars van Niko. Design en kwaliteit in het kwadraat.

image
07/02/2019

Niko bekroond met ‘Factory of the Future’ award

Digitale transitie houdt werkgelegenheid in Sint-Niklaas.

Pagina van 8