! This version of Internet Explorer is not supported anymore !

We recommend to visit our website with another browser (Microsoft Edge, Chrome, Firefox, ...)

Spoločnosť Niko uvádza na trh nové DALI produkty

Ekosystém Niko Home Control sa práve rozrástol o dva nové DALI-2 moduly na digitálne ovládanie osvetlenia! Vďaka priamočiarej a veľmi jednoduchej integrácii do elektroinštalácie Niko Home Control je ich inštalácia rýchla a bezproblémová.

Vďaka týmto dvom novým modulom je systém Niko Home Control ešte flexibilnejší a inteligentnejší, keďže elektroinštalácie sa môžu vyvíjať podľa požiadaviek zákazníkov a podľa najnovších technológií.

1. Adresovateľný modul: úplná flexibilita

Tento kompletne adresovateľný zbernicový modul dokáže na Niko Home Control pripojiť až 128 DALI zariadení a umožní každé z nich ovládať samostatne. A keďže sa programuje pomocou programovacieho softvéru Niko Home Control, veľmi jednoducho sa inštaluje. Ani elektroinštalatéri nepotrebujú obsiahle znalosti o fungovaní DALI systémov.

2. Vysielací modul: ovládanie 2 DALI zbernicových kanálov

Vysielací modul integruje do Niko Home Control 2 DALI zbernicové kanály. To znamená, že môžete samostatne ovládať aj stmievať DALI svietidlá. A na používanie vysielacieho modulu nepotrebujete žiadne obsiahle znalosti o DALI systémoch.

Online katalóg

Technické informácie o produktoch pre odborníkov

Chcete vedieť viac?

Prihláste sa na jedno z našich pokročilých školení o elektroinštalácii Niko Home Control.