! This version of Internet Explorer is not supported anymore !

We recommend to visit our website with another browser (Microsoft Edge, Chrome, Firefox, ...)

Controller til for Niko Home Control II

Typenr.
550-00003
E-nummer
3467603982
EAN nummer
5413736335684

Beskrivelse

Controlleren er det centrale modul i enhver Niko Home Control-installation. Den dækker alle grundlæggende funktioner, som en Niko Home Control-installation er bygget på: Den giver strømforsyningen til bussen, sikrer forbindelsen med Niko Home Control IP-enheder (touch-skærme og videodørtelefoner) og muliggør fjernbetjening med en smartphone eller tablet. Der er kun behov for én controller pr. installation. Dette modul indeholder firmware, som kun kan programmeres med Niko Home Control-programmeringssoftware 2.1.1 eller nyere.

Denne artikel er beskyttet af mindst ét patent (anvendelse). Se flere informationer om patenter på www.niko.eu/innovation.

Specifikationer

Controller til for Niko Home Control II.

  • Funktion: Den opkoblede styring er det centrale modul i enhver Niko Home Control-installation. Den styrer logikken i installationen, leverer strøm til boksen, modulerne og kontrollerne, sikrer forbindelsen med Niko Home Control IP-enheder (touch skærme og eksterne videoenheder) og muliggør fjernbetjening med en smartphone eller tablet. Hver installation skal bestå af én opkoblet controller. Modulet har en TEST-knap til at kontrollere, at alle andre moduler fungerer korrekt. Den tilsluttede controller sluttes til brugerens hjemmenetværk via WAN-gatewayen. Netværksrouteren tildeler en IP-adresse til den tilsluttede controller. Via denne forbindelse kommunikerer controlleren med Niko Home Control-softwaren, såsom softwaren til brugerindstillinger eller energisoftewaren (for at konsultere data vedrørende forbrug eller produktion). Efter tilmelding på https://mynikohomecontrol.niko.eu er fjernbetjening mulig, og du kan nyde godt af Niko-servicen til opgradering eller diagnosticering af installationen.
  • kompatibel med SMA Smart forbundne invertere
  • Glidekontakt forbinder modulet til det følgende modul på DIN-skinnen
  • 4 RJ45
  • Forsyningsspænding: 230 Vac ± 10 %, 50 Hz
  • Maksimum MCB-klassificering: 6 A (begrænset af nationale installationsregler)
  • Udgangsspænding (SEC): 26 V DC, max. 400 mA (SELV, sikkerhedskredsløb med ekstra lav spænding)
  • Tilslutningsklemmer: 4 plug-in-klemmer øverst til at forbinde modulet med skinnekobleren på den næste DIN-skinne + 4 plug-in-klemmer nederst på modulet, der skal forsynes med 230 V AC strømforsyningsspænding og serieforbundne, om nødvendigt
  • DIN dimensioner: 6E
  • Dimensioner (HxBxD): 90 x 108 x 66 mm
  • Godkendelse: CE

Select a product below to view related articles, variants or accessories:

Favoritter ( 0 )