! This version of Internet Explorer is not supported anymore !

We recommend to visit our website with another browser (Microsoft Edge, Chrome, Firefox, ...)

Softvérová aktualizácia pre dotykovú obrazovku 3 v rámci Niko Home Control I

Katalógové číslo
550-92291

Opis

Aby ste mohli v elektroinštalácii Niko Home Control I používať dotykovú obrazovku 3. generácie (550-20102), musíte ju aktualizovať na najnovšiu softvérovú verziu pre Niko Home Control I.

Sú 3 spôsoby, ako aktualizovať túto dotykovú obrazovku:

1) Použitím postupu na aktualizovanie v programovacom softvéri Niko Home Control I. Sprievodca pomôže používateľovi vytvoriť USB kľúč s aktualizáciou na vykonanie samotnej aktualizácie dotykovej obrazovky.

2) Pomocou automatického aktualizačného procesu. Ak je dotyková obrazovka napájaná a pripojená k inštalácii s aktívnym internetovým pripojením, automaticky vám ponúkne možnosť aktualizácie na diaľku vždy, keď budú aktualizácie dostupné. Postupujte podľa pokynov na dotykovej obrazovke, aby ste dokončili aktualizáciu.

3) Stiahnutím nižšie uvedenej softvérovej aktualizácie pre dotykovú obrazovku v rámci Niko Home Control I a vykonaním manuálnej aktualizácie:

– Stiahnite súbor ZIP s aktualizáciou pre dotykovú obrazovku

– Skopírujte ho na prázdny USB kľúč (FAT32)

– Vložte USB kľúč do spodnej časti dotykovej obrazovky.

– Postupujte podľa pokynov na dotykovej obrazovke, aby ste dokončili aktualizáciu.

Po tejto aktualizácii Niko Home Control I nebude dotyková obrazovka viac fungovať s inštaláciou Niko Home Control II. Dotykovú obrazovku však môžete kedykoľvek aktualizovať na Niko Home Control II prostredníctvom postupu „Softvérová aktualizácia dotykovej obrazovky pre Niko Home Control II“.

Upozornenie: vždy najprv aktualizujte svoju inštaláciu Niko Home Control I na najnovšiu verziu programovacieho softvéru, až potom aktualizujte dotykovú obrazovku.

By downloading this software, you accept Niko's licence terms and the copyright provisions of third parties. Your personal data shall be processed in accordance with our privacy policy.

Meno Verzia Dátum vydania Poznámky k vydaniu
Vyššie uvedený výrobok je súčasťou tohto produktu:

Súvisiace produkty

Obľúbené ( 0 )