Nyheter

image
01-03-2019

Niko lanserar nytt prisbelönt sortiment av taksensorer

Niko lanserar nu en helt ny serie sensorer som är de första i sitt slag och säkerställer enkel installation tack vare ett unikt patentsökt monteringssystem. Den medföljande användarvänliga appen hjälper installatörer med idrifttagning och underhåll. Tidigare tilldelades den banbrytande nya sensordesignen ett A’Design Award och IF Design Award.

image
26-02-2019

Ny hemsida med enklare produktsökning och mer Niko Home Control

Niko har fått en ny hemsida. Nu möts du av en helt ny layout och struktur när du besöker Nikos svenska hemsida. På den nya hemsidan har bland annat produktsökningen förbättrats genom en intuitiv filterfunktion som gör det betydligt enklare att hitta specifika produkter utifrån tekniska preferenser.

image
08-02-2019

Integrerad design och kvalitet: Niko x Modular

Modular Lighting Instruments och Niko går samman. Tack vare samarbetet mellan de två Friends of Hue-partnerna kan man nu använda Modulars smarta belysning ihop med Nikos trådlösa dimmerbrytare. Det ultimata inom design och kvalitet.

image
07-02-2019

Niko wins 'Factory of the Future' award

The digital transition keeps employment in Sint-Niklaas (Niko Belgium Headquarters)

image
31-10-2018

Fördelingsboxar för installationer med snabbkopplingskablage

Det är enkelt att lägga till funktioner i en installation gjord med snabbkopplingar. Det görs via en fördelningsbox som även ger användaren möjlighet att manuellt överstyra den automatiska belysningsstyrningen. Du väljer fördelningsbox efter den funktion du vill ha. Närvarosensor, armaturer, tryckknappar och andra enheter kopplas direkt till fördelningsboxen. Funktionen installeras därmed snabbt och enkelt.

image
31-10-2018

NY billhall till BMW I uddevalla med DALI-linkmodul

BMW i Uddevalla har byggt ny bilhall på Norgårdvägen i Uddevalla. Byggnaden är lika stor som den gamla bilhallen som låg i närheten, men inredningen och logistiken i den nya byggnaden är betydligt bättre. DALI-sensorer för dagsljusstyrning har installerats i hela byggnaden. Den största utställningslokalen är nästan 1 200 m² och styrs med 160 DALI-armaturer (60 x 60 cm).

Sidan av 6