Nieuwsoverzicht

image
22-05-2019

Wat is een digitale meter?

Bij Niko dragen we ‘de groene evolutie’ hoog in het vaandel. Onze oplossingen zijn een voor een afgestemd op een duurzame toekomst. Slim wonen zorgt niet enkel voor een comfortabele en veilige thuis, het gaat ook hand in hand met een duurzaam energieverbruik. Sinds we met z’n allen meer groene energie opwekken, stijgt de vraag naar kennis en realtime inzichten over ons energieverbruik. De Vlaamse overheid biedt het antwoord in de vorm van de digitale meter, ook wel de slimme meter genoemd.

image
17-05-2019

2 gouden A’Design Awards

Niko sleept weer twee gouden A’Design Awards in de wacht! Eentje voor het nieuwe digitale videofonie-systeem voor traditionele bekabeling, en eentje voor de touchswitch - de handige digitale schakelaar die heel wat functies combineert.

image
02-05-2019

Hoog bezoek bij Niko op 25 april 2019!

Koning Filip kwam een kijkje nemen in onze productiehal en sprak met onze werknemers over innovatieve arbeidsorganisatie, artificiële intelligentie en het internet der dingen in huisautomatisering. Hij kreeg ook een exclusieve preview van de tentoonstelling die we organiseren naar aanleiding van de 100e verjaardag van ons bedrijf. #Niko100

image
01-04-2019

Niko wordt 100 jaar en zet blijvend in op innovatie en investering in eigen productie

Het familiebedrijf Niko uit Sint-Niklaas, Belgisch marktleider in de productie van elektrisch installatiemateriaal en huisautomatisering, boekte in 2018 een omzet van meer dan 175 miljoen euro. Het bedrijf, dat op 1 april zijn honderdste verjaardag viert, kijkt vol vertrouwen naar de toekomst, gedreven door een bedrijfsstrategie die sterk inzet op innovatie, marktexpansie en investering in eigen productie.

image
14-03-2019

Eigen Huis - Utrecht

Op Eigen Huis ontdek je wat Niko allemaal voor jou in petto heeft in 2019. Zo maakt Niko huisautomatisering nu voor iedereen toegankelijk, of je nu aan het verbouwen bent of niet en welk budget je ook hebt. Eigen Huis - Utrecht (NL) - 15 t.e.m. 17 maart

image
01-03-2019

Niko lanceert plafonddetectoren met baanbrekend montagesysteem

Binnenkort lanceert Niko een innovatieve reeks detectoren die dankzij een uniek montagesysteem moeiteloos kunnen worden geïnstalleerd. De Belgische marktleider in schakelmateriaal, stopcontacten en huisautomatisering lanceert deze gloednieuwe productlijn in mei. Met behulp van de bijbehorende gebruiksvriendelijke app kunnen de detectoren efficiënt worden opgestart en onderhouden. Het vernieuwende design werd reeds bekroond met twee A'Design Awards en een iF Design Award.

Pagina van 7