Nieuwsoverzicht

image
28-10-2018

Optimaliseer je energieverbruik met Niko Home Control

Het aandeel van energie dat consumenten zelf opwekken, vooral via zonnepanelen, lag nooit zo hoog. Maar hoe zorg je ervoor dat je die energie optimaal benut? Met Niko Home Control als centraal platform in je woning, kan je moeiteloos systemen van partnermerken centraal koppelen en bedienen. En dankzij de flexibiliteit van het systeem, blijft het ook steeds uitbreiden. Zo wordt nu ook het centraal beheren van je energieverbruik met Niko Home Control makkelijker dan ooit, met de koppeling van nieuwe partners uit de HVAC en energiesector: NIBE en Smappee.

image
23-10-2018

Integratie van design en kwaliteit: Niko x Modular

Modular Lighting Instruments en Niko bundelen de krachten. De samenwerking tussen de twee, beiden Friends of Hue partners, maakt het voortaan mogelijk slimme verlichting van Modular te bedienen met draadloze schakelaars van Niko. Design en kwaliteit in het kwadraat.

image
15-10-2018

TU Boot 2018

Technische Unie, de grootste technische groothandel van Nederland, vaart elk jaar met de TU boot dwars door Nederland om installateurs te informeren en te inspireren. Dit jaar (van 16 oktober tot en met 27 november) vaart Niko ook weer mee. We tonen er hoe je met Niko Home Control de kwaliteitsmerken Sonos, Bose, Philips, VELUX en NIBE aanstuurt. We stellen ook andere Niko producten voor zoals onze dimmers, draadloze schakelaars en de waterdichte oplossingen van Niko Hydro. Afspraak op het bovendek standnummer 57!

image
20-09-2018

Nieuw: Klemvast zonder zorgen met Niko insteekklemmen

Vanaf nu is tijd winnen gemakkelijk: Niko lanceert stopcontacten en schakelaars met insteekbevestiging, een mooie aanvulling op de vertrouwde mechanismen met schroef. Met alle standaardfuncties zowel in schroef als met insteek verkrijgbaar, kan de installateur nog eenvoudiger en sneller werken, zonder in te boeten aan kwaliteit. Bovendien kunnen de producten met insteekklemmen met alle afwerkingen gecombineerd worden en blijft het tijdloze Niko design behouden.

image
13-09-2018

Architect@Work

Op Architect@Work stelt Niko zijn nieuwste oplossingen voor. Ontdek daar de draadloze Niko schakelaar die moeiteloos de slimme verlichting van Philips HUE aanstuurt en de koppeling van een Sonos-installatie aan Niko Home Control. Ook licht Niko al een tipje van de sluier op over wat in de toekomst mogelijk kan zijn met spraaktechnologie. Kom zelf een kijkje nemen op Architect@Work in Rotterdam of Parijs! 12-13 september - Ahoy Rotterdam, stand 167. 27-28 september - Paris Event Center, stand 201.

image
06-09-2018

Partnerintegratie Niko Home Control

Het is zover: vanaf nu integreer je de systemen van Renson, VELUX, Reynaers, Bose én Sonos naadloos in je Niko Home Control installatie. Je dak- of schuifraam openen en sluiten, de luchtkwaliteit in huis checken en bijregelen, je muziekinstallatie aansturen: met Niko Home Control kan het allemaal via een touchscreen op een centrale plek in je woning. Of met je smartphone, waar je ook bent.

Pagina van 5