Niko Nieuwsoverzicht

image
14/03/2019

Eigen Huis - Utrecht

Op Eigen Huis ontdek je wat Niko allemaal voor jou in petto heeft in 2019. Zo maakt Niko huisautomatisering nu voor iedereen toegankelijk, of je nu aan het verbouwen bent of niet en welk budget je ook hebt. Eigen Huis - Utrecht (NL) - 15 t.e.m. 17 maart

image
01/03/2019

Niko lanceert plafonddetectoren met baanbrekend montagesysteem

Binnenkort lanceert Niko een innovatieve reeks detectoren die dankzij een uniek montagesysteem moeiteloos kunnen worden geïnstalleerd. De Belgische marktleider in schakelmateriaal, stopcontacten en huisautomatisering lanceert deze gloednieuwe productlijn in mei. Met behulp van de bijbehorende gebruiksvriendelijke app kunnen de detectoren efficiënt worden opgestart en onderhouden. Het vernieuwende design werd reeds bekroond met twee A'Design Awards en een iF Design Award.

image
13/02/2019

Niko op Batibouw 2019

Bezoek ons in Hal 9, stand 205

image
08/02/2019

Integratie van design en kwaliteit: Niko x Modular

Modular Lighting Instruments en Niko bundelen de krachten. De samenwerking tussen de twee, beiden Friends of Hue partners, maakt het voortaan mogelijk slimme verlichting van Modular te bedienen met draadloze schakelaars van Niko. Design en kwaliteit in het kwadraat.

image
07/02/2019

Niko bekroond met ‘Factory of the Future’ award

Digitale transitie houdt werkgelegenheid in Sint-Niklaas.

image
31/01/2019

Overschakelen op digitale videofonie wordt fluitje van een cent dankzij Niko

Digitale videofonie aansluiten op de bekabeling van een klassieke deurbel? Niko, Belgisch marktleider in schakelmateriaal en smart home oplossingen, maakt het mogelijk. Dankzij de gloednieuwe Niko 2-draads IP toegangscontrole wordt het een stuk eenvoudiger om over te schakelen!

Pagina van 8