Home Switches and Sockets

Schakelmateriaal voor elke woning

Zo tijdloos dat het past in elk interieur

Waarom kiezen voor Niko schakelmateriaal?

Een leven lang gerust

Niko schakelaars en stopcontacten zijn niet voor niets de standaard. Ze zijn van oerdegelijke kwaliteit. Om je dat te kunnen garanderen, onderwerpen we onze producten aan de strengste testen. Een mooi verkooppraatje? Nee. Onze reeksen worden getest om minstens 30 jaar mee te gaan in extreme omstandigheden.

100 jaar kwaliteit

Een tijdloos of gewaagd design?

Je besteedt veel tijd aan de keuze van verf, behangpapier, vloer- of muurtegels en gordijnen. Waarom dan ook niet in de afwerking van je schakelmateriaal? We hebben voor elke stijl, elk budget en elke ruimte een stijlvolle en tijdloze afwerking. Zodat jij de afwerking vindt die bij jou past.

Alle afwerkingen

Een handige app

Dan kan bij jou thuis, op je eigen muur. De Niko Switch app zet een contrastafbeelding om in een levensechte 3D-animatie van de afwerking, met jouw muur en woning als achtergrond. Kiezen was nog nooit zo eenvoudig!

Ontdek de app

Nieuwe look?

Zin om de afwerkingen in je woning te vernieuwen? Goed nieuws, daar heb je geen installateur voor nodig. Niko Pure, Niko Intense of Niko Original passen allemaal op je bestaande voorzieningen. Wil je ook je interieur een verflaagje geven?  Denk misschien even aan een beschermkapje.

Mix and Match

Nog geen idee wat je mooi vindt of wat er past binnen jouw interieur? 

We ontvangen je graag in onze showroom.
Boek een afspraak. 

Bezoek onze showroom