4 års garanti

Niko står for topkvalitet. Hvert eneste Niko hardwareprodukt gennemgår en grundig kontrol i alle produktionsled. Ifølge loven har forbrugerne krav på garanti ved køb af forbrugsvarer. Niko respekterer fuldt ud denne lovbestemte garanti og går endnu længere: Niko tilbyder 4 års garanti, selvom den lovbestemte garantiperiode kun er 2 år.

Garantiperioden for al hardware er 4 år gældende fra datoen hvor grossisten har faktureret installatøren

Garantibestemmelser

Garantien dækker fejl i Niko-hardware og består af reparation eller udskiftning uden beregning eller en kreditnota.

Garantien gælder ikke i følgende tilfælde:

• i tilfælde af fejl, der skyldes en forkert installation
  • i tilfælde af fejl, der skyldes forkert brug eller betjening af Niko-hardwaren
  • i tilfælde af skader, der skyldes eksterne årsager, såsom fugt eller overspænding, eller at der ikke er forudinstalleret software på Niko-hardwaren.