Hvorfor er det ikke muligt at programmere et enkelt tryk med to forskellige handlinger?

Brugervenlighed og intuition er vigtige elementer for os og mangler ofte i eksisterende boligautomatiseringssystemer. Brugerne synes ikke, at ét tryk med flere funktioner er særlig intuitiv. Derfor er hvert tryk i Niko Home Control dedikeret til en enkelt funktion i modsætning til på Niko bus. Det er en bevidst beslutning af Niko i et forsøg på at gøre installationen mere brugervenlig. Og ved at gøre dette føler brugerne, at de har fuld kontrol over deres elinstallation.