Niko Home Control II

Kan jeg opdatere en eksisterende Niko Home Control-installation?

Ja. Det gælder, forudsat at installationen ikke indeholder nogen af følgende komponenter:

• Første generations controller: 550-00001
  • IP-grænseflade: 550-00508
  • Gateway: 550-00580
  • Niko bus Interface: 550-00505
  • Første generations touch skærm: 550-20100

De ovennævnte produkter fungerer fortsat korrekt og understøttes af den aktuelle Niko Home Control I-platform. Men de kan ikke bruges med Niko Home Control II-installation. Hvis du alligevel ønsker at opdatere, kan controlleren og/eller touch skærmen erstattes af en nyere version (IP-grænsefladen og gatewayen følger som standard med Niko Home Control II-controlleren og skal ikke købes separat).

En installation kan opdateres på to måder:

1. Du benytter muligheden for at tilføje ekstra funktionalitet til installationen. Du genopbygger programmeringen helt i den nye software og opdager straks fordelene ved Niko Home Control II.
  2. Du kan kontakte Nikos kundeservice (på tlf. +32-7789080 eller e-mail support@niko.eu) og sammen overveje, hvordan du mest effektivt opdaterer installationen til Niko Home Control II. Dette varierer fra nogle få standardmigrationer til en komplet brugertilpasset installation. De kan straks oplyse dig om eventuelle omkostninger, der kan forekomme.

Bemærk:

1. Energidata indsamlet af Niko Home Control installationen vil gå tabt, når du opdaterer til Niko Home Control II. Det vil dog være muligt at sikkerhedskopiere disse data, før du kører opdateringen.
  2. Det er endnu ikke muligt at se mistede opkald fra videodørtelefonen på mobile enheder med Niko Home Control II-appen.