Nyheder

image
20-02-2019

Hansen EL undgår indfræsning af kabler

I forbindelse med renovering af Fællesskolen i Erritsø blev der etableret DALI-lysstyring. Hansen El A/S installerede batteri- og trådløse tryk og undgik derved omkostninger til indfræsning af kabler.

image
18-02-2019

KNX sensorer til Europas bedste energirenoveringsprojekt

Den igangværende energirenovering af Hvidovre Hospital har vundet prisen som Europas bedste energirenoveringsprojekt. Blandt andet bliver belysningsanlægget renoveret med LED-armaturer og intelligent lysstyring. Niko-Servodan leverer KNX- og On/Off-sensorer til projektet.

image
16-02-2019

Nye BMS-sensorer følger DALI‌-2 standarden

De nye BMS-sensorer fra Niko følger DALI-2 standarden. Det sikrer en problemfri installation og giver flere muligheder for effektiv lysstyring via BMS-controller.

image
14-02-2019

Sådan forbindes et potentiometer med flere dæmpere på DIN-skinne

Ved større belastninger kræves det ofte, at flere dæmpere styres med et fælles styresignal.

image
12-02-2019

Udvidelse af dag/nat-funktion på DALI-sensor

Nu er det også muligt via tryk at skifte mellem 2 lysniveauer i NAT-belysning. Samtidig kan NAT-belysning nu indstilles til at slukke automatisk efter en given tid.

image
08-02-2019

Integration af design og kvalitet: Niko x Modular

Modular Lighting Instruments og Niko indgår et samarbejde. Samarbejdet mellem de to Friends of Hue-partnere vil gøre det muligt at betjene Modulars intelligente belysning med Nikos trådløse afbrydere. Det ultimative inden for design og kvalitet.

Side af 6