Nyheder

image
17-05-2019

2 A' Design Awards

Niko vinder yderligere to A’ Design Awards Gold! En for den nye digitale videodørtelefon til 2-leder installation, og en for Niko touchswitch – den intuitive betjeningsskærm som kombinerer mange funktioner.

image
01-04-2019

Niko fylder 100 år

Her 100 år efter at den belgiske familieejede virksomhed blev grundlagt, er der fortsat fokus på produktudvikling og investering i egne produktionsfaciliteter

image
01-03-2019

Niko lancerer en ny serie af loftsensorer med banebrydende monteringssystem

Niko lancerer nu en ny serie af loftsensorer, der aldrig har været lettere at installere, takket være et unikt, patentanmeldt monteringssystem. Den tilhørende brugervenlige app gør indstilling, konfiguration og service enkelt for installatøren. Tidligere blev sensorens nye banebrydende design tildelt en A'Design-pris og en IF Design-pris.

image
26-02-2019

Ny webside med lettere produktsøgning og mere Niko Home Control

Niko har fået ny webside, så nu bliver du mødt af et helt nyt layout og ny sidestruktur, når du besøger Nikos danske webside. På den nye webside er bl.a. produktsøgning blevet forbedret ved hjælp af en intuitiv filterfunktion, som gør det væsentligt lettere at finde specifikke produkter, ud fra dine tekniske præferencer.

image
20-02-2019

Hansen EL undgår indfræsning af kabler

I forbindelse med renovering af Fællesskolen i Erritsø blev der etableret DALI-lysstyring. Hansen El A/S installerede batteri- og trådløse tryk og undgik derved omkostninger til indfræsning af kabler.

image
18-02-2019

KNX sensorer til Europas bedste energirenoveringsprojekt

Den igangværende energirenovering af Hvidovre Hospital har vundet prisen som Europas bedste energirenoveringsprojekt. Blandt andet bliver belysningsanlægget renoveret med LED-armaturer og intelligent lysstyring. Niko-Servodan leverer KNX- og On/Off-sensorer til projektet.

Side af 6