Home Support FAQ Niko Home Control Er det muligt at slutte Niko Home Control til en eksisterende Niko bus-installation?

Spørgsmål og svar

Niko Home Control

Er det muligt at slutte Niko Home Control til en eksisterende Niko bus-installation?

Ja, hvis du vælger en Niko Home Control udvidelse til din eksisterende elektriske installation, kan de to installationer forbindes med hinanden og kommunikere via Niko bus-grænsefladen (550-00505). F.eks. kan et "sluk-alt tryk" på Niko bus-installationen også indeholde de nye Niko Home Control funktioner og omvendt.

Bemærk, at programmering via pc skal aktiveres i Niko bus-installationen, hvilket betyder, at der som minimum kræves et PC Link-, PC Logic- eller feedbackmodul.