Home Support FAQ Niko Home Control Har den tilsluttede controller light de samme funktionaliteter som den normale tilsluttede controller?

Spørgsmål og svar

Niko Home Control

Har den tilsluttede controller light de samme funktionaliteter som den normale tilsluttede controller?

Nej, som navnet "light" antyder, har denne controller begrænset funktionalitet. Denne controller har ikke en integreret IP-grænseflade eller gateway, og derfor er det ikke muligt at forbinde den med Niko Home Controls IP-funktioner såsom styring via smartphone og tablet, touch skærm og ekstern videoenhed. Ligeledes er det ikke muligt at udvide en installation tilsluttet en controller light med disse funktionaliteter. Den eneste måde at tilføje disse funktioner på er at bruge standardversionen af den tilsluttede controller.