Home Support FAQ Niko Home Control II Hvilke ekstra funktioner tilbyder Niko Home Control II i forhold til den forrige version?

Spørgsmål og svar

Niko Home Control II

Hvilke ekstra funktioner tilbyder Niko Home Control II i forhold til den forrige version?

Det er nemmere og hurtigere at programmere dine enheder. Niko Home Control II er også mere intelligent og gør det lettere at skabe merværdi for dine kunder. F.eks. findes der nu en vejledning til at guide dig gennem installationen af et sluk-alt tryk, en funktion til simulering af tilstedeværelse eller en alarmfunktion. Desuden er integrationen med systemer fra partnervirksomheder som Renson, Velux og Reynaers meget nemmere og smartere. Fremtidige udgaver af den nye version understøtter også opkobling til lydsystemer fra Bose og Sonos. Integration med IP-kameraer, centralvarmeanlæg og RGBw-funktionalitet bliver også muligt i fremtiden.