Home Support FAQ Dæmpning Hvordan indstilles lysdæmperen bedst til pære X eller Y?

Spørgsmål og svar

Dæmpning

Hvordan indstilles lysdæmperen bedst til pære X eller Y?

Klassiske lysdæmpere har én fælles profil for alle pærer eller skifter automatisk mellem fasestyring og omvendt fasestyring afhængigt af pæren.

I første omgang kan du bruge lysdæmpersøgemaskinen for at se den seneste generation af universallysdæmpere med standard PLC-interferensundertrykkelse til LED-pærer. Det fortæller, hvilket dæmpningsniveau der er bedst at konfigurere til din lysdæmper. Hvis din pære ikke er testet af os, er du nødt til at gøre dette manuelt.

Gør følgende for universallysdæmperen med tryk med standard PLC-interferensundertrykkelse, 3-300 W (310-0290X) og universallysdæmperen med drejeknap og PLC-interferensundertrykkelse. Sådan vælger du den rigtige profil til 230 V LED-pærer:

1. Prøv først profil 1 (DEFAULT 1). Hvis denne profil fungerer, som den skal, kan du fortsætte til den mindste lysstyrke.
  2. I modsat fald skal du prøve profilerne LED 4, 5 og 6 i rækkefølge. Hvis en af disse profiler fungerer korrekt, kan du fortsætte med at indstille den mindste lysstyrke. Den sidst viste profil gemmes og anvendes, når det tre gange er angivet med grønt feedback, i hvilken profil lysdæmperen er indstillet.

Det mindste dæmpningsniveau kan justeres for at gøre brug af alle pærers optimale område og undgå helt at slukke dem. Dette kan du gøre med knappen MIN DIM LEVEL. Knappen fungerer som en dæmpningsmekanisme i et tryk. Hold knappen nede for at regulere lysstyrken op eller ned. Slip knappen, og tryk på den igen for at vende dæmpningsretningen.

Gør følgende for universallysdæmperen med drejeknap med standard PLC-interferensundertrykkelse (310-0190 X) og den modulære universallysdæmper med standard PLC-interferens (330-0070 X). Sådan vælger du den rigtige profil til 230 V LED-pærer:

1. Prøv profilerne LED 1 og LED 2 i rækkefølge. Hvis en af disse profiler fungerer korrekt, kan du fortsætte med at indstille den mindste lysstyrke.
  2. Hvis ikke, kan du prøve profilerne for glødepærer eller halogenpærer med elektronisk transformer i rækkefølge. Hvis en af disse profiler fungerer korrekt, kan du fortsætte med at indstille den mindste lysstyrke.
  3. Hvis ikke, betyder det, at LED-pærerne kræver meget energi for at starte op. Du skal derfor vælge profilen LED 3 eller LED 4. Disse profiler har en boost-funktion, som sikrer, at pærerne modtager tilstrækkelig energi, når de tændes, inden de skifter til det ønskede dæmpningsniveau (forudsat at hukommelsesfunktionen er aktiveret).

Det mindste dæmpningsniveau kan justeres for at gøre brug af alle pærers optimale område og undgå helt at slukke dem. Dette kan du gøre med den lille drejeknap på enheden.