• Niko Partner Program
 • Nederland
Zoeken

Levenslang wonen


Zorg op de eerste plaats met het Niko beheersysteem

Het Niko beheersysteem voor de zorg: een zorg- en automatiseringssysteem op maat van je zorgorganisatie. Verschillende zorgprofessionals werkten mee aan de ontwikkeling ervan. Je breidt de functionaliteiten uit op basis van de veranderende behoeften of het budget van je zorgcentrum. Je verhoogt de efficiëntie van je zorgcentrum: minder administratie, meer én betere zorg.

 • Flexibel en modulair

  Weet je nog niet welke functionaliteiten je later nodig hebt? Laat je budget geen complete installatie toe? Tijdens de bouw of renovatie installeren we alle basisonderdelen. Later voeg je heel eenvoudig – zonder extra breekwerken – functionaliteiten toe. Met maar enkele klikken in de beheersoftware stem je je gebouw op je zorgbehoeften af. Net zoals elke kamer op het zorgprofiel van de bewoner.

  Ontdek de producten
 • Geïntegreerde intelligentie

  Het Niko beheersysteem voor de zorg koppelt zorgtechnologieën aan kamerautomatisering en externe systemen. Je stuurt de verlichting, verwarming, ventilatie en zonwering in het hele gebouw én de individuele kamers aan. Koppeling met je telefoonsysteem, branddetectie en andere externe systemen stemt al je gebouwtechnieken volledig op elkaar af. Je activeert intelligente scenario’s per kamer en per bewoner.

  Ontdek de producten

Gebruiksvriendelijk en foutloos

Eenvoud en gebruiksvriendelijkheid resulteren in een krachtige oplossing. De kamerterminals, oproep- en alarmknoppen zijn eenvoudig in gebruik. Verzorging en zorgregistratie verlopen vlot, snel en zonder fouten. De gegevens verschijnen onmiddellijk in het beheersysteem en het eventueel gekoppelde elektronische zorgdossier. Je bewaakt én verbetert de kwaliteit van je geleverde zorg.

Contacteer ons voor meer informatie.

Zelfstandig wonen in alle comfort en veiligheid

Met het Niko beheersysteem voor levensloopgeschikt wonen rust je serviceflats, assistentie-, satelliet- en kangoeroewoningen uit met een modulaire toepassing om zorgeloos te genieten van de oude dag. In één systeem integreer je verschillende gebouw-, woning- en zorgtechnologieën. Je kiest voor een intelligente woon- en zorgoplossing waarmee je elke flat volledig op maat van zijn bewoners afstemt.

Je bewoners genieten van hun oude dag met een aantrekkelijke oplossing die hen zonder zorgen en in alle comfort zelfstandig laat wonen. En dat via één centrale bediening en één ondersteunende partner. Je bepaalt zelf welke modules je nu en in de toekomst in je gebouw activeert.

 • Oplossing voor het hele gebouw en de individuele woningen

  Met het Niko beheersysteem voor levensloopgeschikt wonen rust je het gebouw uit met een basissysteem. Daaraan koppel je alle modules voor intelligent wonen en zorgen waarmee je het gebouw wilt uitrusten. In elke flat of woning plaats je een bedieningspaneel.

  Lees meer
 • Comfortabel en veilig wonen

  Je verhoogt het comfort en de veiligheid van de bewoners. Met het bedieningspaneel sturen ze verlichting, verwarming, ventilatie, elektrische zonwering en rolluiken aan. Dat combineer je eventueel met video-intercom, toegangscontrole brand- of inbraakalarmering.

  Lees meer
 • Intelligente zorg op maat

  De bewoner krijgt toegang tot zorg op afstand. Personenalarmering, dwaal- en valdetectie, videobellen, lichtpaden: je geeft je bewoners een antwoord op al hun zorgvragen. En de mogelijkheid om langer zelfstandig te blijven wonen.

  Lees meer
 • < /ul>

Niko Home Control: je woning bedienen volgens jouw behoeften

Niko Home Control? Dat is de controle over alle elektrische functies in je woning via drukknoppen, een touchscreen, smartphone of tablet. De verwarming een graadje hoger, de rolluiken naar beneden, de lichten dimmen voor een gezellige avond, … Zijn je kinderen het huis uit, komt er een kleinkind bij of wil je je woning aanpassen aan je veranderende behoeften? Het kan.

Lees meer

Realisaties

Kijk eens binnen bij een van de projecten van levenslang wonen.

Producten

Kom meer te weten over de producten en onderdelen voor levenslang wonen.

Documentatie

Blader door onze brochures over levenslang wonen.

Praktisch

Wil je meer informatie over ons beheersysteem voor de zorg?