! This version of Internet Explorer is not supported anymore !

We recommend to visit our website with another browser (Microsoft Edge, Chrome, Firefox, ...)

Dit artikel is (binnenkort) niet meer beschikbaar. Het is vervangen door:

The new modules both have two channels and are specifically designed for switching or motor control

Modulaire 2-kanaals RF-ontvanger

Referentiecode
05-352

Niet meer beschikbaar sinds oktober 2020

Technische handleiding
CE-markering certificaten

Beschrijving

Deze 2-kanaalsontvanger voor DIN-railmontage bedien je draadloos via radiofrequentie. Hij heeft 2 potentiaalvrije wisselcontacten van 10 A/ 230 V, en een aansluiting voor een externe antenne (05-309). Je kiest uit 5 modi voor aan/uit-functies. Afhankelijk van de gekozen modus gebeurt de bediening via 1, 2 of 4 knoppen. De bedientijd stel je naar keuze in tussen 0 en 3 seconden, de uitvaltijd tussen 0 en 120 minuten. Gebruik je de 2-kanaalsontvanger voor de bediening van rolluiken of een ventilator? Dan heb je volgende functie-instellingen:

  • openen, sluiten of stoppen van de rolluiken;
  • snelheidinstelling van de ventilator.

Je mag het toestel maar op 1 fase aansluiten. Het contact mag je niet gebruiken voor kringen met zeer lage veiligheidsspanning. De modulaire dimmers 05-703, 05-704, 05-707 en 05-728 kun je gebruiken in combinatie met deze ontvanger. Alle dimmers moeten wel hun voeding krijgen van dezelfde fase.

Technische kenmerken:

  • afmetingen: 4 E.

Productomschrijving

Modulaire 2-kanaals RF-ontvanger

Modulaire 2-kanaals-ontvanger, draadloos gestuurd via radiofrequentie (868.3 MHz). Voorzien van 2 potentiaalvrije schakelcontacten van 10A, 230V 50Hz. Keuze uit 5 modes voor de aan/uit functies. Maximum 32 zenders per ontvanger. Max. ontvangstbereik in een gebouw: 30 m; in open veld 100 m. Afmetingen DIN-behuizing: 4 modules. Voeding: 230V 50Hz. Modulatietype: FSK. In overeenstemming met de Belgische en Europese wetgeving: CE- teken op toestel.Dit product voldoet aan alle toepasselijke Europese richtlijnen en verordeningen. Voor radioapparatuur verklaart Niko nv dat deze conform is met Richtlijn 2014/53/EU. Mag gebruikt worden in alle Europese lidstaten. Handleiding is bijgevoegd.

  • Communicatieprotocol: Easywave
  • Markering: CE

Selecteer hieronder een product om gerelateerde artikelen, varianten of accessoires te bekijken

Favorieten ( 0 )