! This version of Internet Explorer is not supported anymore !

We recommend to visit our website with another browser (Microsoft Edge, Chrome, Firefox, ...)

Inbouwschakelontvanger met enkelvoudige bediening - io-homecontrol®, cream test

Referentiecode
100-50101

Niet meer beschikbaar sinds december 2013

Technische handleiding
CE-markering certificaten

Beschrijving

Deze inbouwschakelontvanger met enkelvoudige bediening wordt gebruikt voor het schakelen van verlichting (max. 500W). De schakelontvanger bevat een wisselcontact zodat hij ook een wisselschakelaar kan vervangen. Het product maakt deel uit van het draadloze systeem io-homecontrol®. De overdracht van de signalen gebeurt door radiogolven tussen de frequenties 868MHz en 870MHz. Tussen deze frequenties zijn enkel producten toegelaten die niet continu uitzenden, waardoor er geen storing is. Deze ontvanger is ideaal zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Elke bediening kan een onbeperkt aantal ontvangers tegelijkertijd sturen. Elke ontvanger kan door maximaal 16 bedieningen aangestuurd worden.

Alle onderdelen klikken heel eenvoudig in elkaar. Elke bediening kan afgewerkt worden met alle afdekplaten uit het Niko-gamma. Het bedieningsmechanisme is voorzien van een programmeerknop zodat het systeem geprogrammeerd en geherprogrammeerd kan worden zonder kap- of breekwerk. test

Lastenboek

Inbouwschakelontvanger met enkelvoudige bediening - io-homecontrol®, cream test

Deze Niko-inbouwactuator (schakelontvanger) met enkelvoudige bediening is een 1-kanaalsschakelaar voor het schakelen van verlichting (max. 500W). De schakelontvanger bevat een wisselcontact zodat hij ook een wisselschakelaar kan vervangen. Het product maakt deel uit van het RF(Radio Frequentie)-systeem io-homecontrol®, een installatietechniek zonder bedrading tussen de bedieningspunten (schakelaars) en de te bedienen actuatoren (ontvangers). De overdracht gebeurt door radiogolven tussen de frequenties 868MHz en 870MHz. Tussen deze frequenties zijn enkel producten toegelaten die niet continu uitzenden, waardoor er geen storing is.

Hierdoor zullen commando’s steeds op een veilige manier aankomen bij de ontvanger en omgekeerd.

Deze ontvanger is ideaal zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

Elke bediening kan een onbeperkt aantal ontvangers tegelijkertijd sturen. Elke ontvanger kan door maximaal 16 bedieningen aangestuurd worden.

De verpakking bestaat uit:

- aluminium sokkel

- bedieningsmechanisme

- afwerkingset

- handleiding

De bedieningsonderdelen klikken heel eenvoudig in elkaar. Elke bediening kan afgewerkt worden met alle afdekplaten uit het Niko-gamma.

De bediening is voorgeprogrammeerd en aan de achterzijde gelinkt aan de ontvanger.

Het bedieningsmechanisme is voorzien van een programmeerknop. Deze wordt door de afwerkingset verborgen, maar zorgt ervoor dat het systeem via de bediening geprogrammeerd en geherprogrammeerd kan worden zonder kap- of breekwerk. test

  • Markering: CE

Selecteer hieronder een product om gerelateerde artikelen, varianten of accessoires te bekijken

Favorieten ( 0 )