Inbouwschakelontvanger met enkelvoudige bediening - io-homecontrol®, cream test

Inbouwschakelontvanger met enkelvoudige bediening - io-homecontrol®, cream test

Artikel niet beschikbaar

Beschrijving

Deze inbouwschakelontvanger met enkelvoudige bediening wordt gebruikt voor het schakelen van verlichting (max. 500W). De schakelontvanger bevat een wisselcontact zodat hij ook een wisselschakelaar kan vervangen. Het product maakt deel uit van het draadloze systeem io-homecontrol®. De overdracht van de signalen gebeurt door radiogolven tussen de frequenties 868MHz en 870MHz. Tussen deze frequenties zijn enkel producten toegelaten die niet continu uitzenden, waardoor er geen storing is. Deze ontvanger is ideaal zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Elke bediening kan een onbeperkt aantal ontvangers tegelijkertijd sturen. Elke ontvanger kan door maximaal 16 bedieningen aangestuurd worden.

Alle onderdelen klikken heel eenvoudig in elkaar. Elke bediening kan afgewerkt worden met alle afdekplaten uit het Niko-gamma. Het bedieningsmechanisme is voorzien van een programmeerknop zodat het systeem geprogrammeerd en geherprogrammeerd kan worden zonder kap- of breekwerk. test

Lastenboek

Deze Niko-inbouwactuator (schakelontvanger) met enkelvoudige bediening is een 1-kanaalsschakelaar voor het schakelen van verlichting (max. 500W). De schakelontvanger bevat een wisselcontact zodat hij ook een wisselschakelaar kan vervangen. Het product maakt deel uit van het RF(Radio Frequentie)-systeem io-homecontrol®, een installatietechniek zonder bedrading tussen de bedieningspunten (schakelaars) en de te bedienen actuatoren (ontvangers). De overdracht gebeurt door radiogolven tussen de frequenties 868MHz en 870MHz. Tussen deze frequenties zijn enkel producten toegelaten die niet continu uitzenden, waardoor er geen storing is.

Hierdoor zullen commando’s steeds op een veilige manier aankomen bij de ontvanger en omgekeerd.

Deze ontvanger is ideaal zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

Elke bediening kan een onbeperkt aantal ontvangers tegelijkertijd sturen. Elke ontvanger kan door maximaal 16 bedieningen aangestuurd worden.

De verpakking bestaat uit:

- aluminium sokkel

- bedieningsmechanisme

- afwerkingset

- handleiding

De bedieningsonderdelen klikken heel eenvoudig in elkaar. Elke bediening kan afgewerkt worden met alle afdekplaten uit het Niko-gamma.

De bediening is voorgeprogrammeerd en aan de achterzijde gelinkt aan de ontvanger.

Het bedieningsmechanisme is voorzien van een programmeerknop. Deze wordt door de afwerkingset verborgen, maar zorgt ervoor dat het systeem via de bediening geprogrammeerd en geherprogrammeerd kan worden zonder kap- of breekwerk. test

list 0
Favorieten